A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оздоровлення та відпочинок дітей у 2023 році

Дата: 31.05.2023 08:21
Кількість переглядів: 39

З 01 червня розпочинається реалізація пілотного проєкту «гроші ходять за дитиною» при оплаті послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки, відповідно до постанови КМУ від 09.05.2023 №462.

Родини з дітьми віком 7-18 років, які опинились в найбільш складних умовах - є малозабезпеченими та мають дітей, які належать до таких категорій, як дитина з інвалідністю (здатна до самообслуговування) або дитина із багатодітної сім’ї та проживають і отримують допомогу малозабезпеченій сім’ї в одній із областей:

Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська зможуть отримувати кошти для оздоровлення та відпочинку.

Батьки (особи, що їх замінюють) дітей, які відповідають цим критеріям, отримуватимуть сповіщення про право на отримання коштів для оплати послуг з оздоровлення та відпочинку електронним повідомленням, зокрема в додатку Дія.

Для того, щоб скористатися послугою, батьки (особи, що їх замінюють), зможуть отримати картку із спеціальним режимом використання в АТ «ПриватБанк», на яку будуть зараховані кошти в розмірі п’яти прожиткових мінімумів для дітей віком 6-18 років. (14,165 тис. грн).

Ці кошти батьки зможуть використати для придбання путівки на оздоровлення або відпочинок дитини в одному з таборів вищої категорії, які розташовані в Карпатському регіоні (Львівська, Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька, Тернопільська області).

Обрати заклад для оздоровлення або відпочинку дитини в одному з таборів вищої категорії та перевірити наявність отримувача в переліку (у разі відсутності застосунку Дія) можна за цим посиланням: https://rstmo.ioc.gov.ua/mop/e-health

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь