A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Архип Пригода

Дата: 01.06.2023 20:23
Кількість переглядів: 51

Пізнання нового і прагнення до постійного вдосконалення себе, своїх вмінь та навичок – шлях до свого місця під сонцем, впевнений учень 7-Б класу Гірського ліцею Гірської міської територіальної громади Пригода Архип.

Учень навчається легко, із задоволенням. Є відмінником сьомий рік поспіль. Успішним був для Архипа і 2022-2023 навчальний рік. Спочатку учень посів перше місце в обласній вікторині, присвяченій Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства!», нагороджений дипломом першого ступеня та пам’ятними подарунками.

Згодом отримав сертифікат за участь у Всеукраїнській дистанційній олімпіаді з української мови «Всеосвіта. Весна- 2023», показавши чудовий результат. І тут успіх не покидає Архипа, тому що праця та зусилля на шляху до мети завжди отримують винагороду.

Наступний конкурс і знову перемога – нагороджений дипломом незламності за зайняте друге місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Годівничка» у номінації «Краща годівничка». Невгамовний характер не дозволяє учню зупинятися на досягнутому. Нагороджений сертифікатом, показавши добрий результат у Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру - 2023».

Гірська міська військова адміністрація бажає Архипу продовження цього довготривалого запалу у боротьбі за знання, адже терпіння та наполеглива праця будуть гідно винагородженні долею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь