A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Сьогодні більше 170 внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу у всіх гуманітарних хабах при Гірській громаді

Дата: 01.06.2023 20:13
Кількість переглядів: 40

У Богданівському хабі відбувався прийом громадян з числа внутрішньо переміщених осіб. Їм надавалися консультації із загальних питань, соціального характеру тощо. Найприємнішим моментом робочого дня стала участь у святі для дітлахів з нагоди Міжнародного Дня Дитини. Слід також зазначити, що в рамках співпраці штабу з Польською Гуманітарною Акцією в Україні, у Першотравенську відбулася реєстрація ВПО для отримання гуманітарної допомоги.

У Києві продовжилася видача продуктових наборів, сімейних гігієнічних наборів від Міжнародної організації з міграції (МОМ), термобілизни від представництва неурядової некомерційної корпорації «Проджект Хоуп-Зе Піпл-Ту-Піпл Хелс Фаундейшн, Інк». Також надавалися юридичні консультації та правова допомога начальником штабу.

У Корсунь-Шевченківському видавалися продуктові набори від облдержадміністрації, допомога від Благодійної організації «БФ «Восток SOS», дитячі та дорослі памперси, сімейні набори від Міжнародної організації з міграції (МОМ). На Хмельниччині продовжилася видача продуктів харчування.

У Полтавському штабі відвідувачі забезпечувалися продуктовими та гігієнічними наборами, одягом та памперсами. Спеціалісти пенсійного фонду України у Луганській області надавали консультації із питань призначення пенсійного забезпечення, представники ГО «КримSOS» провели майстер-клас із розфарбовування гіпсових фігурок, юристами благодійного фонду «Право на захист» надавалася правова допомога, а медична сестра комунального некомерційного підприємства «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Троїцької селищної ради Сватівського району Луганській області надавала медичні консультації. Також цього дня у Полтаві очільник Луганської області вручив подарунки діткам-ВПО, а вони у свою чергу, передали йому патріотичні малюнки дітей Гірської міської територіальної громади, які будуть передані нашим Захисникам.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь