Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Обговорені питання організації діяльності служб діловодства та архівних підрозділів на семінарі Державного архіву Луганської області

Дата: 31.05.2023 16:22
Кількість переглядів: 53

Сьогодні під головуванням заступниці голови Луганської обласної державної адміністрації Катерини Безгинської та за участі Державного архіву Луганської області проведено навчально-практичний семінар «Організація діяльності служб діловодства та архівних підрозділів (архівів) самостійних структурних підрозділів райдержадміністрацій – районних військових адміністрацій, військових адміністрацій населених пунктів в умовах воєнного стану і при деокупації області». До участі долучилися відповідальні за зазначений напрям роботи працівники структурних підрозділів Гірської міської військової адміністрації.

Були розглянуті питання організації діловодства у адміністраціях, вимоги до складання інструкції з діловодства, основні вимоги до складання номенклатури справ, організація роботи експертних комісій та роботи архівних підрозділів (архівів) установ після деокупації області.

Під час семінару учасники заходу також обговорили найбільш проблемні питання з організації діяльності служб діловодства та архівних підрозділів під час воєнного стану.

Директорка Держархіву Вікторія Кривицька звернула увагу присутніх на необхідності забезпечення, відповідно до вимог чинного законодавства, належного ведення діловодства в умовах воєнного стану.

По завершенню Катерина Безгинська подякувала кожному, хто продовжив працювати в таких надважких умовах задля нашої Перемоги, адже зберегти історію нашого рідного краю для нащадків – це спільне завдання!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь