Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

У Гірській міській військовій адміністрації відбулася апаратана нарада

Дата: 22.05.2023 19:06
Кількість переглядів: 65

22 травня начальник Гірської міської військової адміністрації Олексій Бабченко провів апаратну нараду за підсумками травня. Проходила вона за участі заступників начальника та керівників структурних підрозділів установи.

Відповідно до порядку денного розглядалися питання про підсумки навчального 2022-2023 року, підготовку до національного мультипредметного тесту, стан опрацювання інформаційних повідомлень про пошкоджене/знищене нерухоме майно та їх внесення до відповідного Реєстру, підсумки роботи гуманітарних штабів за 5 місяців поточного року, особливості роботи у статусі військової адміністрації тощо.

Крім того, в ході наради начальник Гірської ВА наголосив на важливості залучення українських та міжнародних партнерств та підготовці спільних проєктів між Гірською громадою та іншими громадами України, необхідних для забезпечення життєдіяльності Гірської міської територіальної громади після її деокупації. Окремо Олексій Бабченко приділив увагу необхідності завершення розробки Стратегій розвитку закладів освіти та культури Гірської громади, а також належної організації проведення літньої оздоровчої кампанії-2023. До того ж були обговорені питання якості надання послуг та ефективного функціонування відділу «Центр надання адміністративних послуг» на базі гуманітарних штабів Гірської ВА.

Наостанок увагу присутніх було акцентовано на неухильному дотриманні виконавчої дисципліни, дотриманні норм діловодства у частині складання та оформлення службових документів.

За підсумками працівники отримали ряд окремих доручень стосовно належної організації роботи із обговорених питань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь