Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом тижня майже 1850 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

Дата: 14.05.2023 19:51
Кількість переглядів: 85

У гуманітарному штабі в Богданівці фахівці Луганського обласного центру зайнятості надавали інформаційні та консультаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням, наші земляки також отримували продуктові набори від держави та Фонду Ріната Ахметова, а також консультації із різноманітних питань.

У Києві продовжилася видача продуктових наборів. Відвідувачі також отримували правову допомогу і юридичні консультації від начальника штабу, а психолог – директор Луганського обласного центру соціально-психологічної допомоги Аліна Оберемок проводила психологічний тренінг.

У той же час у Хмельницькому переміщеним особам з Луганщини видавалися продуктові набори. Крім того, лікарі Норвезького Червоного Хреста здійснювали первинний огляд, надавали консультації дорослим та дітям, вимірювали кров’яний тиск, рівень цукру та сатурації, видавали набори безрецептурних ліків. За потреби також надавалися юридичні консультації від спеціалістів благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез».

У Корсунь-Шевченківському спеціалісти Луганського обласного центру зайнятості надавали консультації з працевлаштування, лікарі Товариства Червоного Хреста України – медичні консультації та послуги, а працівники штабу видавали продукти харчування та дитячі памперси.

На Полтавщині відвідувачі забезпечувалися продуктовими та гігієнічними наборами, одягом, взуттям та памперсами. Також надавалася допомога юристами благодійного фонду «Право на захист». Окремо, заступник начальника відділу обслуговування громадян №7 управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області Олена Шаповалова та начальник відділу обслуговування громадян №4 (сервісного центру) м. Лисичанськ Головного управління Пенсійного фонду надавали консультації із питань призначення пенсійного забезпечення, а спеціалісти громадської організації «Клас» в рамках проєкту «Спільно. Соціальні послуги» надавали соціальні послуги.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь