A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

У Гірській громаді відзначили День пам’яті та примирення

Дата: 08.05.2023 18:08
Кількість переглядів: 106

Війна – це велике горе, яке вражає мільйони людей на багато поколінь вперед. Ми втратили у Другій світовій війні понад 8 мільйонів українців і завжди пам’ятали й цінували здобуті важким шляхом мир та свободу. Тому зараз, як і в роки Другої світової війни, ми вимушені захищати свою землю від підступного та цинічного ворога, відстоювати цінність людського життя, свободи й незалежності.

Задля збереження пам’яті та вшанування тих людей, які ціною власного життя боролися за Україну, у всіх освітніх та культурних закладах Гірської міської територіальної громади відбулася низка патріотичних подій. Зокрема, були проведені виховні години «Пам’ять єднає покоління», «Вшанування ветеранів Другої світової війни і всіх, хто постраждав від нацизму», години пам’яті «Відеоісторія. За що боролась Українська Повстанська Армія», інформаційний бюлетень «Внесок українців у перемогу над нацизмом у Другій світовій війні», літературний ранок «Не загасити пам’яті вогонь», патріотична акція «Квітка пам’яті», майстер класи по виготовленню червоних маків, як символу пам’яті, виставка малюнків «Мак – символ Пам’яті», онлайн виставка «Пам’ятаймо тих, хто боровся за Україну тоді! Шануймо тих, хто воює за неї сьогодні!».

Кожен із нас пам’ятає, якою ціною далась нашому народові перемога над нацизмом. І ми точно знаємо, що переможемо й рашизм! Вічна пам’ять усім, хто віддав життя за мир та свободу! Слава кожному і кожній, хто бився проти нацизму та переміг!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь