Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Щодо реалізації «Плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека» на період до 2025 року»

Дата: 01.05.2023 21:44
Кількість переглядів: 148

Сьогодні заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду щодо реалізації «Плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека» на період до 2025 року».

На початку наради Інна Деміденко зазначила, що станом на сьогодні питання гендерної рівності, протидії домашньому насильству та протидії насильству за ознакою статі залишається актуальним і потребує прийняття важливих та рішучих дій щодо його подолання.

Відповідно до порядку денного із доповіддю виступила Наталія Степаненко, начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Гірської міської ВА. Вона зазначила, що в Гірській громаді місцевий План на період до 2025 року було затверджено ще у 2021 році та протягом цього часу здійснювалися заходи щодо активного залучення жінок до прийняття рішень на всіх рівнях, механізмів запобігання, регулювання та вирішення конфліктів, протидії гендерної нерівності, захисту жінок та молодих дівчат у нашому безпековому середовищі. Але у зв’язку з широкомасштабним вторгненням російської федерації на територію України та окупацією Гірської громади зазначений План потребує внесення змін.

Працівниками відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я були доведені до відома присутніх зміни та доповнення до Плану з урахуванням ситуації сьогодення, акцентовано увагу на нових термінах виконання заходів та актуалізовано відповідальних виконавців.

За підсумками наради Інна Деміденко надала доручення посадовцям структурних підрозділів та соціальним працівникам, які задіяні в реалізації запланованих заходів, задіяти всі наявні ресурси для ефективного впровадження Плану, залучення всіх резервів та чітко дотримуватися строків із виконання завдань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь