Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відділ освіти культури, молоді та спорту Гірської міської територіальної громади отримав хромбуки для проведення дистанційного навчання

Дата: 27.04.2023 21:36
Кількість переглядів: 79

Сьогодні, 27 квітня, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Олена Бровар отримала 15 хромбуків для школярів, що навчаються дистанційно в закладах освіти Гірської громади. Відбулася ця значуща подія у Києві під час зустрічі освітян Луганщини із Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Представництвом ЄС в Україні у Міністерстві освіти і науки України. Донорами цієї благодійної акції виступила міжнародна організація UNICEF Ukraine за підтримки ЄС та Республіки Корея.

Питання забезпечення дітей сучасними девайсами лобіюється керівництвом Гірської міської ВА на державницькому рівні ще з осені минулого року. Завдяки цим процесам громадою вже вдруге отримано оргтехніку для навчання. Сподіваймося, до наступного навчального року вдасться максимально охопити цією послугою учнів шкіл для проходження навчання у дистанційному режимі.

Гірська міська територіальна громада висловлює щиру подяку міжнародним донорам за турботу і участь, таку необхідну і важливу підтримку.

Адже, освіта – найпотужніша зброя у будь-які часи, саме тому наразі важливо не зупинятися і усіляко підтримувати дітей у складні часи.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь