Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом дня більше 230 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

Дата: 26.04.2023 20:52
Кількість переглядів: 67

У Києві продовжилася видача продуктових наборів від держави, сімейних наборів гігієни, ковдр, матраців, постільних та кухонних наборів від Міжнародної організації з міграції (МОМ), дитячих памперсів. Також надавалися консультації із правових питань. Всі, хто потребує, отримували правову допомогу та юридичні консультації адвокатів благодійного фонду «Право на Захист» та консультації спеціаліста Луганської обласної служби зайнятості.

На Полтавщині внутрішньо переміщені особи забезпечувалися продуктами харчування, гігієнічними наборами, дитячими памперсами та одягом. У гуманітарному штабі в Богданівці фахівці Луганської обласної служби зайнятості надавали інформаційні та консультаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням, наші земляки також отримували продуктові набори від облдержадміністрації та Фонду Ріната Ахметова, а також консультації із різноманітних питань.

У той же час у Корсунь-Шевченківському та Хмельницькому переміщеним особам з Луганщини видавалися продуктові набори. Всім, хто потребує, надавалися роз’яснення із загальних, соціальних, юридичних та нагальних для переміщених осіб питань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь