Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Сьогодні більше 500 внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу у всіх гуманітарних хабах при Гірській громаді

Дата: 18.04.2023 22:12
Кількість переглядів: 135

У Києві продовжилася видача продуктових наборів від держави, сімейних наборів гігієни, ковдр, матраців, постільних та кухонних наборів від Міжнародної організації з міграції (МОМ), дитячих памперсів. Крім того, за потреби надавалися консультації із правових питань.

У Корсунь-Шевченківському та Хмельницькому наші земляки отримували продуктові набори, памперси та роз’яснення із загальних, соціальних, юридичних та невідкладних для переміщених осіб питань.

У той же час на Полтавщині внутрішньо переміщені особи забезпечувалися продуктами харчування, гігієнічними наборами, дитячими памперсами та одягом. Крім того, відвідувачі отримували консультації з пенсійних питань від начальника відділу обслуговування громадян №4 (сервісного центру) м. Лисичанськ Головного управління Пенсійного фонду, а юристи благодійного фонду «Право на захист» надавали правову допомогу.

У гуманітарному штабі в Богданівці фахівці Луганської обласної служби зайнятості надавали інформаційні та консультаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням, наші земляки також отримували продуктові набори та консультації із загальних питань.

Слід також зазначити, що сьогодні відбувся другий виїзд працівників Богданівського гуманітарного штабу до Першотравенська Дніпропетровської області. Так, ще 122 внутрішньо переміщені особи з Луганської області, які зареєстровані саме в цьому штабі, отримали гуманітарну допомогу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь