Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Внутрішньо переміщені особи продовжують отримувати консультації з питань призначення пенсійного забезпечення

Дата: 17.04.2023 17:41
Кількість переглядів: 119

На виконання окремого доручення начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області заступником начальника відділу обслуговування громадян №7 (сервісний центр) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Оленою Шаповаловою 13 березня 2023 була здійснена позапланова зустріч в гуманітарному штабі Гірської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області в місті Полтава з тимчасово переміщеними особами з Луганської області. 

Протягом заходу до фахівця зверталися особи, які цікавилися призначенням пенсії за віком на пільгових умовах за відсутності пільгових довідок, автоматичним перерахунком пенсії працюючим пенсіонерам з 1 квітня згідно з ст. 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», індексацією пенсійних виплат з 1 березня 2023, оформленням та видачею пенсійних посвідчень тощо.

Всі присутні отримали практичну допомогу у вирішенні питань пенсійного забезпечення, змістовні та кваліфіковані відповіді з посиланням на законодавчі документи щодо призначення пенсій, житлових субсидій та пільг.

У ході зустрічі пані Олена звернула увагу осіб на переваги користування сучасними електронними сервісами Фонду, надала кваліфіковані роз’яснення, запропонувала стати активним користувачами веб-порталу Пенсійного фонду України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь