Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

До ініціативи першої леді Олена Зеленська зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я доєднуються нові партнери – анімаційний освітній проєкт, що є частиною глобального плану Sesame Workshop

Дата: 04.04.2023 08:01
Кількість переглядів: 99

З 27 березня щодня о 12:30 на українських телеекранах з'являтимуться відомі в усьому дитячому світі герої мультсеріалу Sesame Street – «Вулиця Сезам».

Чарівні та безпосередні Елмо, Коржик та їхні друзі допомагатимуть дітям і батькам справлятися з кризовими ситуаціями.

Продовження легендарної анімаційної стрічки, що має багатомільйонну глядацьку аудиторію, розроблено спеціально, щоби підтримати здоровий душевний стан маленьких і дорослих глядачів, а також запобігти негативному впливу стресу на повсякденне родинне життя.

Відеоролики сприяють розвитку математичних, наукових та соціально-емоційних навичок, а також вчать здоровому та безпечному способу життя, навичкам безбарʼєрного спілкування. Особлива увага приділяється потребам і досвіду дітей, які живуть в умовах війни.

Чому це вкрай важливо? Бо 75% українських дітей після початку повномасштабного вторгнення Росії мають симптоми психотравматизації. І вкрай важливо допомогти їм стати розумнішими, сильнішими та добрішими.

Серіал вже продублювали. Крім постійного щоденного ефірного показу на ПЛЮСПЛЮС о 12:30, його можна знайти на платформі Kyivstar ТБ. Контент доступний для абонентів усіх телеком-операторів України, відеотека з проєктом – безкоштовна.

Відео розраховані на дітей віком від 3 до 8 років. Але творці циклу радять дивитися його ще й разом з дорослими – батьками, бабусями та дідусями або вихователями.

Як висловився про серіал канадський письменник і дослідник соціологічних феноменів Малькольм Гладуелл «Вулиця Сезам» була побудована навколо єдиного та проривного інсайту: якщо ви можете утримати увагу дітей, ви можете їх навчати».

Елмо, Коржик та компанія казкових мешканців «Вулиці Сезам» з нетерпінням чекають зустрічі зі своїми маленькими українськими друзями.

Проєкт Welcome Sesame Workshop в Україні відбувається за підтримки USAID Ukraine - USAID Україна.

Відео під назвою «Дивитися, грати, навчатися» є першою у своєму роді бібліотекою освітнього контенту, яку фінансує The LEGO Foundation. Розроблені за участю світових експертів, ролики створені для забезпечення потреб дітей у кризових ситуаціях.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь