Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Сьогодні у Київський хаб Гірської громади надійшла перша частина гуманітарної допомоги від Міжнародної організації з міграції (МОМ)

Дата: 03.04.2023 21:40
Кількість переглядів: 140

Це перша частина допомоги, яку отримуватимуть від МОМ внутрішньо переміщені особи з Луганщини. Друга надійде 04 квітня і вже з 05 квітня розпочнеться видача.

Проходитиме вона на умовах донорів за заздалегідь сформованими списками згідно з черговістю реєстрації у загальній обласній базі.

«Зараз в Києві і області проживає дуже багато наших земляків, тому ми продовжуємо співпрацю з благодійними фондами. Важливо, щоб кожна людина, яка потребує підтримки, не залишилася без уваги», – підсумував отримання допомоги керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко.

Перед отриманням допомоги внутрішньо переміщеним особам телефонуватимуть працівники хабу та повідомлятимуть, коли і як можна буде її отримати, а також – які саме документи необхідно із собою брати до штабу.

Нагадаємо, хаб знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Мала Житомирська, 16/3. Графік роботи: з 10 до 15 години з понеділка по п’ятницю, контактні номери телефону (097) 287 9423, (095) 780 7227.

Гірська міська ВЦА щиро дякує Міжнародній організації з міграції за системну співпрацю у напрямку підтримки внутрішньо переміщених осіб!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь