Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Гармонізація систем кібербезпеки критичної інфраструктури до стандартів Європейського Союзу

Дата: 03.04.2023 07:30
Кількість переглядів: 72

«Гармонізація систем кібербезпеки критичної інфраструктури до стандартів Європейського Союзу» – саме цій тематиці присвячене XVІІІ засідання Національного кластера кібербезпеки, організоване Національним координаційним центром кібербезпеки спільно з CRDF Global за підтримки Державного департаменту США.

Захід відбувся у форматі онлайн. Начальник загального відділу Євгенія Шевченко і начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи Гірської міської військово-цивільної адміністрації Віталій Коваленко під час цього засідання ознайомилися з оцінкою поточної ситуації у сфері кібербезпеки, руху країни до членства в Європейському Союзі, зокрема трансформації державної системи, включаючи кіберсферу.

Були обговорені стандарти та стратегічне значення кібербезпеки об’єктів критичної інфраструктури в Україні, Сполучених Штатах Америки та Європейському Союзі. Учасники розглянули законодавство та політику ЄС, механізм збору та координацію запитів, потреби та засади зовнішньої політики в галузі кібербезпеки України.

Присутнім були представлені найкращі практики та досвід ЄС у підході до потрійної спіралі в кібербезпеці та результати загальнонаціонального дослідження обізнаності українців про кіберзагрози та слідування правилам кібргігієни.

По завершенню учасники підбили підсумки зустрічі, обговорили майбутнє засідання Кластера та отримали відповіді на запитання, які виникали протягом заходу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь