Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Заступник керівника Гірської міської ВЦА Олексій Невечеря долучився до Міжнародного форуму волонтерів

Дата: 02.04.2023 12:22
Кількість переглядів: 145

01 квітня місто Переяслав на базі свого Університету ім. Григорія Сковороди приймало «Міжнародний форум волонтерів України» – поважне зібрання, що згуртувало громадських діячів, благодійників та представників міжнародних організацій, волонтерів, активістів, внутрішньо переміщених осіб, біженців, представників державних та регіональних гілок влади. Це була подія державного значення.

Гірську міську територіальну громаду представляв заступник керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Невечеря.

Головним напрямком дискусій були питання гуманітарної політики, державної підтримки волонтерів, переселенців та біженців. Учасники обговорили велику волонтерську підтримку, яка надавалася протягом цього воєнного року.

Спільний діалог, спрямований на посилення взаємодії влади, волонтерів, внутрішньо переміщених осіб, біженців, громадських, благодійних та міжнародних організацій, залишив по собі приємні враження, багато здобутків та напрацювань, з якими ми продовжимо свою роботу. Були обговорені: роль волонтерів у сьогоденні України, інтеграція ВПО в об’єднані територіальні громади, проблеми громад на місцях, робота в умовах війни, захист прав волонтерів, законодавство та багато інших аспектів.

Гірська міська ВЦА щиро дякує Міжнародній асоціації волонтерів, переселенців та біженців України, Університету ім. Григорія Сковороди в Переяславі та усім, хто долучився до організації такого важливого заходу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь