Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Олексій Бабченко – Ми готові до змін: будуємо плани реконструкції громади та будуємо партнерські відносини з муніципалітетами у Німеччині та Європі на майбутнє

Дата: 02.04.2023 12:09
Кількість переглядів: 96

З метою привернення уваги та інформування світової спільноти до проблем та викликів, які вже є на часі для Гірської громади, а також розширення кола міжнародних партнерів, керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко на цьому тижні дав інтерв’ю німецькому журналу «WirKommunalen» Він розповів про проєкти з покращення громади, які було реалізовано до окупації, розкрив її справжній потенціал, поділився планами на майбутнє та розповів про реальну ситуацію, яка на сьогодні склалася в окупованій Гірській громаді.

«Повномасштабне відновлення громади потребує ґрунтовного аналізу, планування та належного фінансування. Саме тому зараз для нас важливо налагодити співпрацю з міжнародними партнерами – фінансовими чи експертними, щоб відразу після деокупації розпочати відновлювальні дії. Тому - ми готові до змін: будуємо плани реконструкції громади та будуємо партнерські відносини з муніципалітетами у Німеччині та Європі на майбутнє», – зазначив керівник.

«WirKommunalen – Nachgefrage!» – це подкаст мережі молодих мерів, пропозиції від і для них та всіх, хто цікавиться громадою. Йдеться про обмін досвідом, довідковою інформацією, добрими ідеями та політичними оцінками.

Мережа молодих мерів – це незалежна мережа під егідою Клубу інноваторів, муніципального аналітичного центру Німецької асоціації міст і муніципалітетів. WirKommunalen поєднує інший, молодий погляд на муніципальні речі, де можна обговорити проблеми та поділитися досвідом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь