Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Гірська міська територіальна громада - «Цифрова громада»

Дата: 22.03.2023 09:55
Кількість переглядів: 95

20-21 березня у місті Львів швейцарсько-українська Програма EGAP, яка фінансується Швейцарією, проводила Форум цифрових громад, метою якого була презентація успішних практик впровадження цифрових інструментів в громадах та обмін досвідом між пілотними територіальними громадами цільових областей.

Гірську міську територіальну громади представляли начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи Віталій Коваленко і начальник відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору, економіки та сільських територій Марина Кравцова.

Відкрили Форум з вітальним словом Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції, Тетяна Приходько, аналітикиня Міністерства цифрової трансформації України та Сергій Гунько, координатор з цифровізації регіонів, Програма EGAP.

На панельній дискусії «Цифровізація громад: поточний стан та подальші плани» своїми напрацюваннями поділилися регіональні координатори Програми EGAP.

Під час Форуму була розкрита тема «Партисипація: залучення мешканців до процесів прийняття рішень», на якій відбулася презентація Платформи EDEM як сервіс впливу мешканців на розвиток громади, обговорено проведення Е-консультацій в умовах війни та успішне впровадження громадського бюджету.

До участі у Форумі долучилися представники від пілотних громад Програми EGAP, а саме: Біловодської, Гірської, Кремінської, Новопсковської Рубіжанської, Сватівської, Сєвєродонецької та Шульгинської територіальних громад, які мали змогу обмінятись власним досвідом та створити передумови щодо подальшої комунікації задля підвищення ефективності діяльності.

Представники Гірської міської територіальної громади отримали відзнаку «Цифрова громада»!

Перемога прийде обов’язково! Ми будемо наближати її разом - кожен на своєму фронті!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь