A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Гірською міською військово-цивільною адміністрацією розпочато активну фазу співпраці з міжнародною гуманітарною організацією INTERSOS

Дата: 20.03.2023 14:56
Кількість переглядів: 105

Як вже повідомлялося раніше, Гірська міська військово-цивільна адміністрація постійно розширює коло партнерів для співпраці із підтримки внутрішньо переміщених осіб. Однією із таких організацій нещодавно стала міжнародна гуманітарна організація INTERSOS. Саме з метою надання всебічної підтримки внутрішньо переміщеним особам з Луганщини, днями відповідальна за роботу штабу Наталія Степаненко зустрілася із координаторкою з питань захисту INTERSOS Defne Murf.

Наталія Володимирівна ознайомила пані Defne з графіком та обсягами роботи хабу, поінформувала про види допомоги та консультації, які тут щодня отримують ВПО з Луганщини, та зауважила, що в планах роботи штабу – відкриття кімнати для розвантаження. Потім вони обговорили нагальні проблеми переміщених осіб та можливі шляхи їх швидкого вирішення.

На підтвердження свого позитивного відношення до роботи гуманітарного штабу Гірської міської ВЦА, цього ж дня 35 молодих мам із дітьми до року з числа ВПО та місцевих мешканців, які наразі мешкають у Богданівці, отримали допомогу.

Гірська міська військово-цивільна адміністрація щиро дякує міжнародній гуманітарній організації INTERSOS за підтримку та допомогу, таку вкрай необхідну внутрішньо переміщеним особам. Сподіваймося, започаткована співпраця матиме продовження та позитивні результати спільної діяльності.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь