A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом тижня більше 1800 наших земляків отримали допомогу у гуманітарних штабах при Гірській громаді

Дата: 17.03.2023 20:06
Кількість переглядів: 139

Так, на Полтавщині внутрішньо переміщені особи отримували  безоплатну правову допомогу, забезпечувалися одягом, взуттям, ковдрами, постільною білизною, іграшками, памперсами, продуктовими та гігієнічними наборами. Окремо, заступник начальника відділу обслуговування громадян №7 управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області Олена Шаповалова надавала консультації із питань призначення пенсійного забезпечення.

У гуманітарному штабі в Богданівці фахівці Луганської обласної служби зайнятості надавали інформаційні та консультаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням, наші земляки також отримували продуктові набори та консультації із загальних питань.

У Корсунь-Шевченківському переміщеним особам з Луганщини надавалися продуктові та гігієнічні набори для дітей до 3-х років та осіб 65+ від Благодійної організації «БФ «Восток SOS» та продукти харчування від Луганської обласної державної адміністрації.

Не зупинялася робота і в інших хабах Гірської міської ВЦА. Так, на Київщині продовжилася видача сімейних гігієнічних наборів від Міжнародної організації з міграції. Разом з тим, за потребою надавалися правова допомога від керівника хабу,  адвокатів благодійного фонду «Право на Захист» та консультації спеціаліста Луганської обласної служби зайнятості.

А у Хмельницькому хабі відвідувачі забезпечувалися продуктами харчування та дитячими підгузками. Крім того, всі, хто потребує, отримували психологічну допомогу від фахівців організації «Ла Страда – Україна», консультації з питань працевлаштування від спеціаліста Луганської обласної служби зайнятості, а лікарі Норвезького Червоного Хреста здійснювали первинний огляд.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь