Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

У Богданівку надійшла перша частина гуманітарної допомоги від Луганської облдержадміністрації

Дата: 27.02.2023 21:27
Кількість переглядів: 194

Сьогодні до Гуманітарного штабу Гірської міської військово-цивільної адміністрації, що у селі Богданівка Павлоградського району Дніпропетровської області, надійшла перша частина гуманітарної допомоги від Луганської облдержадміністрації Всього очікувалося два вагони, перший з яких саме сьогодні спільними зусиллями працівників хабу та волонтерів з-поміж ВПО було розвантажено. Відразу після надходження другої частини допомоги та фасування, у штабі буде організовано її видачу.

Гірська міська військово-цивільна адміністрація дякує всім волонтерам, які сьогодні долучилися до розвантажування гуманітарної допомоги та сподівається на подальшу співпрацю!

ВАЖЛИВО:

Видача допомоги здійснюватиметься по заздалегідь сформованими списками згідно з черговістю реєстрації у загальній обласній базі.

Це означає, що перед отриманням, внутрішньо переміщених осіб обдзвонюватимуть працівники хабу та повідомлятимуть, коли і як можна буде отримати допомогу, а також – які саме документи необхідно із собою брати до штабу на видачу.

Допомога буде розподілена серед внутрішньо переміщених осіб з Луганської області в залежності від ресурсів, яких вистачатиме.

Нагадаємо, хаб знаходиться за адресою: Дніпропетровська область, Павлоградський район, село Богданівка, вулиця Шевченка, 32Г.

Графік роботи: з 09 до 13 години з понеділка по п’ятницю, контактні номери телефону +38 (073) 152 8404, +38 (067) 535 3811.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь