Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Звернення керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації з нагоди річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну

Дата: 24.02.2023 04:00
Кількість переглядів: 144

Сьогодні, 24 лютого, виповнюється рівно рік від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну.

365 днів мужнього опору і боротьби Збройних сил України, Національної гвардії проти «другої армії світу», 365 днів болю, розпачу, страждань та сліз мирного населення, 365 днів потужної допомоги волонтерів всім, хто того потребує.

Ганебний напад на Україну рік тому став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти нашої країни 9 років тому з окупації Криму та ведення бойових дій на сході України. І всі ці 9 років путін намагався переконати весь цивілізований світ, буцімто в Україні триває «громадянська війна», поширюючи дезінформацію і брехню про «Донецьку та Луганську народні республіки». Та дії останнього року «зірвали маски» і продемонстрували світові всю нікчемність та підступність путінських планів проти України. І ми, жителі Гірської громади, знаємо про це, на жаль, не з чуток…

Розв’язавши першу в ХХІ сторіччі континентальну війну у Європі та підірвавши систему світової колективної безпеки, що встановилася після Другої світової війни, російська федерація знову прагне силової ревізії кордонів і вперто крокує до новітнього тоталітаризму. Цей режим ми називаємо «рашизмом» для означення псевдоідеології, замішаної на поєднанні ідей фашизму й більшовизму, нацизму та євразійства, реваншизму і ксенофобії, що прикривається «православ’ям» та «величчю російської культури».

Та попри всі випробування та загрози, ми рівно рік чинимо відчайдушний і масовий опір російським загарбникам. Адже, наша Перемога – це не лише запорука розквіту та стабільності України, збереження ідентичності і цінності нашого суспільства як частини європейської спільноти, але і гарантія безпеки для всього цивілізованого світу та збереження світового порядку.

В цей день я низько вклоняюсь всім, хто захищає нашу державу, хто воює за Україну на фронті прямо зараз, хто звільняє окуповані території, хто тримає наші кордони, хто береже наше небо та море!

Я щиро дякую тим, хто словом і ділом допомагає воїнам на передовій та пересічним громадянам, яких під страхом смерті окупанти змусили покинути свої домівки.

Я схиляю голову перед пам’яттю тих, хто заради нашого майбуття загинув, захищаючи Україну, і перед тими, хто втратив на фронті рідних…

Бажаю воїнам міцних сил і незламної віри, бравих ідей і добрих надій, впевнених планів і обов'язкової удачі та відмінного виконання всіх поставлених завдань. А всім нам – віри в Збройні сили України та скорішу Перемогу.

Вистояли – переможемо!

Слава Україні! Слава Героям! Слава Збройним Силам України!

З повагою

керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій БАБЧЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь