A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Новорічне свято у Богданівському штабі

Дата: 24.01.2023 19:40
Кількість переглядів: 79

У Богданівському гуманітарному штабі Гірської міської військово-цивільної адміністрації сьогодні відбулося справжнє диво: для дітей, які переїхали до Богданівської громади з Луганської області, пройшло новорічне свято.

Влаштували його нашим дітлахам волонтери проєкту «Олені Святого Миколая» у співпраці із Гірською міською військово-цивільною адміністрацією та активними батьками ВПО Луганщини.

Ще у грудні минулого року волонтери проєкту звернулися до активістів та ВЦА із пропозицією написати листа від кожної родини, де є малюки, щоб згодом взяти участь у святі та отримати подарунки.

Малеча та батьки із задоволенням зголосилися на участь у проєкті та з нетерпінням чекали приїзду волонтерів, адже зустріч обіцяла бути веселою та незабутньою!

Веселі естафети, конкурси, солодощі, невеличкі дива та, звісна річ, подарунки від Святого Миколая чекали на дітей під час свята. Організатори втілили дитячу мрію в життя і подарували діткам казковий настрій та впевненість у те, що мрії збуваються!

Гірська міська військово-цивільна адміністрація щиро дякує батькам наших дітей за підтримку та допомогу в підготовці до свята, а волонтерам проєкту «Олені Святого Миколая» – за чудове свято та сподівається на продовження співпраці й у 2023 році! Адже у дітей є лише одне дитинство і його не можна відкласти на час війни.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь