Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

У гуманітарному штабі у м. Київ відбулась робоча зустріч

Дата: 18.01.2023 18:41
Кількість переглядів: 78

18 січня в гуманітарному штабі Гірської міської військово-цивільної адміністрації у м. Києві (вул. Мала Житомирська, 16/3) відбулась робоча зустріч керівника штабу – начальника відділу правового забезпечення та кадрової роботи установи Віталія Коваленка з партнерами штабу – консультантом з правових питань благодійного фонду «Право на Захист» Лілією Рукавковою та представником Луганської обласної служби зайнятості Світланою Решетняк.

У рамках укладеного Меморандуму з БФ «Право на Захист» сторони обговорили питання щодо консолідації зусиль, спрямованих на допомогу ВПО, які зареєстровані у хабі та постраждали внаслідок конфлікту або окупації, питання щодо надання якісної безоплатної правової допомоги, в тому числі з метою забезпечення доступу до правосуддя на всій території України.

З представником Луганської обласної служби зайнятості було визначено шляхи працевлаштування переселенців з Луганщини та допомоги у проходженні перекваліфікації і навчання, отримання нової професії особами, які перебувають на обліку у службі зайнятості. З цією метою визначено актуальні на сьогоднішній день можливості щодо проходження навчання для працевлаштування. Інформація про зазначені можливості буде висвітлена на офіційних вебресурсах Гірської міської ВЦА.

Гірська міська ВЦА Сєвєродонецького району Луганської області дякує своїм партнерам за співпрацю да допомогу вимушеним переселенцям з Луганської області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь