Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Герої поруч!

Дата: 22.12.2022 15:53
Кількість переглядів: 149

Сьогодні, 22 грудня, з нагоди Дня енергетика України Гірською міською військово-цивільною адміністрацією було відзначено трьох енергетиків Гірської громади: Юрія Коваленка, Миколу Куценка та Сергія Волоховича.

Протягом лютого, березня та квітня вони сумлінню та віддано виконували свої професійні обов’язки: під ворожими обстрілами, не зважаючи на ризики, ремонтували пошкоджені електромережі Гірської громади.

Обстріляні лінії електропередач, понівечене електрообладнання, знищена інфраструктура – тоді все це, нажаль, стало для них буденністю. Погодні умови також додавали «сюрпризів». Але попри ворожу агресію та складні погодні умови, вони не здавалися: і вдень і вночі три місяці поспіль електрики Лисичанського РЕМу та водії Гірської майстерської дільниці працювали над відновленням пошкодженого електроустаткування та ліквідації аварій, підтримували електромережі у задовільному стані, намагалися стабілізувати енергосистему.

Тож:

Гірська міська військово-цивільна адміністрація у особі її керівника Олексія Бабченка та мешканці громади щиро ДЯКУЮТЬ ВАМ за високий професіоналізм, відданість своїй справі, відповідальне ставлення до виконання обов’язків та наполегливість під час виконання службових задач в умовах повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, за забезпечення стабільної роботи енергетичної системи Гірської міської територіальної громади під час бойових дій у лютому – березні 2022 року, активну громадську позицію та з нагоди Дня енергетика.

Зичимо Вам миру та стабільності, натхнення та розвитку! Вам та вашим родинам успіхів, доброго здоров’я, достатку, сімейного благополуччя, нових здобутків у праці, щасливих звісток про Перемогу і мирне життя!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь