Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом тижня майже 1200 осіб отримали допомогу у гуманітарних штабах при Гірській міській військово-цивільній адміністрації

Дата: 09.12.2022 19:00
Кількість переглядів: 100

Відвідувачі хабу у Києві забезпечувалися продуктовими наборами та дитячими підгузками. Окрім юридичних консультацій від начальника штабу, всі охочі також отримували правову допомогу від благодійного фонду «Право на Захист». Спеціалісти державної служби зайнятості надавали консультації із питань працевлаштування, а волонтери Товариства Червоного Хреста України інформували ВПО про мінну небезпеку.

Не зупинялася робота і в інших хабах. У Корсунь-Шевченківському продовжилася видача продуктів харчування, одягу та дитячих памперсів, а також продуктових наборів у рамках співпраці Гірської міської ВЦА з БФ Восток SOS. У Хмельницькому та Богданівці вимушені переселенці отримували харчові набори та консультації із нагальних для ВПО питань.

У той же час у Полтаві продовжилася видача дитячих памперсів, дитячого та жіночого одягу і взуття, які були надані Луганською обласною державною адміністрацією та Полтавським центром Гуманітарна місія «Проліска». Переміщені особи також отримували посуд та ліхтарики у рамках співпраці Гірської міської ВЦА з Полтавським центром Гуманітарна місія «Проліска» за підтримки UNHCR Ukraine - Aгентств ООН у справах біженців в Україні. Завідувач сектору «Полтавське бюро правової допомоги 3» Полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Коряк надавала всім охочим правову допомогу та юридичні консультації.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь