Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Заступник керівника з економічних питань та розвитку інфраструктури взяла участь у засіданні Українсько-литовської та Литовсько-української ділових рад

Дата: 09.12.2022 15:10
Кількість переглядів: 99

Однією з країн, яка надає масштабну політичну, військову та гуманітарну підтримку Україні є Литва. Так, сьогодні, 09 грудня, в рамках двосторонньої співпраці відбулося спільне засідання Українсько-литовської та Литовсько-української ділових рад. Організаторами заходу виступили Український союз промисловості і підприємців. Заступник керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька також була запрошена до участі.

Під час засідання розглядалися результати спільної роботи ділових рад в поточному році, визначалися основні пріоритети на найближчу перспективу щодо реалізації спільних українсько-литовських проєктів та можливості для українських компаній у співробітництві з Литвою.

Зокрема, були обговорені поточні тенденції та перспективи українсько-литовського торговельно-економічного, промислового, інвестиційного співробітництва, умови для ведення бізнесу українцями в Литві та пілотні проєкти, фінансовані Литвою щодо відбудови інфраструктури України. Значну увагу учасників було зосереджено на питаннях цифрових рішень для митниці та логістики, доставки вантажів автомобільними дорогами між Литвою та Україною у поточній ситуації, а також на деяких проблемних питаннях литовських підприємств в умовах ведення бізнесу в Україні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь