Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Збірна футбольна команда Луганської обласної військової адміністрації – бронзові призери благодійного турніру з футзалу на підтримку Збройних Сил України

Дата: 08.12.2022 12:18
Кількість переглядів: 90

Днями у Львові відбувся дводенний благодійний турнір з футзалу на підтримку Збройних Сил України. В спортивному святі брали участь команди обласних рад Львівської, Київської, Запорізької, Тернопільської та Волинської областей, Луганської та Львівської обласних військових адміністрацій, Львівської районної ради, а також Львівської асоціації футболу та Асоціації футзалу Львівщини.

До складу збірної команди Луганської обласної військової адміністрації увійшов спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військово-цивільної адміністрації Юрій Семенов.

Команди були поділені між собою по групах. Боротьба на полі йшла яскрава і напружена, пристрасті не відпускали увагу гравців та вболівальників, які приїхали підтримати нашу збірну Луганської області, до останніх секунд. У запеклій боротьбі в матчі за третє місце наша команда переграла команду Львівської обласної ради з рахунком 3:2.

Переможцям та призерам вручили Кубки, медалі й пам’ятні знаки, а кращі гравці отримали нагороди Львівської обласної ради.

Організаторами благодійного заходу були Львівська обласна рада, Львівська Асоціація Футболу та Асоціація Футзалу Львівщини.

Гірська міська військово цивільна адміністрація щиро вітає бронзових призерів, бажає їм успішно йти вперед до нових перемог і висловлює щиру надію, що наступні перемоги відбудуться вдома, на рідній Луганщині!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь