A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Звернення керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації з нагоди Міжнародного дня людей з особливими потребами

Дата: 03.12.2022 06:45
Кількість переглядів: 98

Відзначення Міжнародного дня людей з особливими потребами – справедлива шана та нагадування всім про обов'язок перед людьми, що потребують захисту та підтримки з боку суспільства.

Люди з обмеженими фізичними можливостями, яким долею судилося щодня випробовувати глибину своєї сили волі та віри в себе, живуть поряд з нами. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно себе забезпечувати, доглядати за собою. Вони вимушені пристосовуватися до життя. Водночас, люди з обмеженими можливостями, як і всі ми, хочуть почувати себе частиною суспільства.

Питання захисту людей із особливими потребами, забезпечення їх прав  надзвичайно актуальні у світлі подій, що відбуваються сьогодні. Особливої уваги потребують наші захисники – Герої, які втратили здоров’я, захищаючи кордони країни, віднайшли в собі сили та продовжують жити, творити та працювати на благо України. Адже життя із певними обмеженнями – це не вирок!

Користуючись нагодою, хочу подякувати всім, хто опікується людьми з обмеженими фізичними можливостями, адже надання їм щоденної допомоги – це вияв милосердя, людяності та любові до ближнього, який вартий глибокої поваги.

В цей день звертаюся до всіх з проханням поділитися своєю увагою і турботою з тими, кому особливо потрібна Ваша допомога. І хай наша щира участь і підтримка допоможуть цим мужнім і мудрим людям відчути себе щасливими і впевненими в собі!

З повагою

керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій БАБЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь