Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулася чергова нарада з питань організації роботи гуманітарних штабів при Гірській міській військово-цивільній адміністрації

Дата: 22.11.2022 16:20
Кількість переглядів: 255

Сьогодні заступник керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Невечеря провів нараду з питань організації роботи гуманітарних штабів. Основною темою наради стало вирішення питання з розширення партнерських відносин із міжнародними неурядовими благодійними фондами.

«Для підтримки в осінньо-зимовий період співгромадян Гірської міської територіальної громади, нам необхідно максимально посилити такий напрямок роботи, як співпраця із міжнародними донорами, – зауважив Олексій Невечеря, – тому наразі нашою основною метою є розширення кола донорів та налагодження з ними співпраці задля реальної підтримки мешканців громади».

Він надав доручення відповідальним особам за роботу штабів у найкоротший термін налагодити комунікаційні зв’язки із тими міжнародними неурядовими благодійними організаціями, які надають підтримку внутрішньо переміщеним особам, та ще не підписали з Гірською ВЦА меморандуми про співпрацю та розпочати активну фазу щодо залучення допомоги від цих донорів задля задоволення потреб ВПО Луганської області.

На останок було обговорено підготовку з проведення у гуманітарних хабах інформаційних заходів на кшталт «16 днів проти насильства» та заходів, спрямованих на задоволення соціально-гуманітарних потреб відвідувачів: консультування з соціальних та правових питань, реєстрації на отримання допомоги тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь