Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Посадовці Гірської міської військово-цивільної адміністрації взяли участь у засіданні Антикризового штабу

Дата: 17.11.2022 18:45
Кількість переглядів: 148

17 листопада Правління Українського союзу промисловців і підприємців проводило чергове засідання Антикризового штабу за участі представників Верховної Ради України, Офісу Президента України, Кабінету Міністрів України, Національного банку України, структурованих організацій промисловців, роботодавців та профспілок.

Заступник керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька була запрошена до участі. До заходу також долучилися посадовці фінансового управління та відділу земельних ресурсів, аграрного сектору, економіки та сільських територій установи.

У ході засідання учасники обговорили стан виконання раніше ухвалених рішень, а саме: дії державних органів влади на пропозиції галузевих асоціацій щодо гострої потреби вжиття комплексних заходів для відновлення діяльності гірничо-металургійного комплексу, посилення агропромислового комплексу та удосконалення системи бронювання фахівців на закордонні службові відрядження. Серед іншого були обговорені питання стану бюджетного відшкодування податку на додану вартість, застосування штрафних санкцій та пені в період воєнного стану та проблематики реєстрації податкових накладних в єдиному реєстрі.

Окрему увагу учасників було зосереджено на особливостях плати за землю, екологічного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, інших практичних питаннях адміністрування податків та ухвалення пропозицій щодо внесення змін до податкового кодексу України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь