Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

«Я унікальна особистість» – у Богданівському гуманітарному штабі Гірської міської ВЦА провели психологічний тренінг для ВПО

Дата: 16.11.2022 20:28
Кількість переглядів: 108

16 листопада у гуманітарному штабі Гірської міської військово-цивільної адміністрації у селі Богданівка Дніпропетровської області відбувся психологічний тренінг для внутрішньо переміщених осіб з Луганської області. Заняття проводили досвідчені психологи Неурядової організації «Польська гуманітарна акція».

Завдяки майстерності тренерів, теплій та довірливій атмосфері за чашечкою кави, щирому відкритому міжособистісному спілкуванню, кожен учасник мав змогу висловити свої думки, переживання, поділитися досвідом з подолання кризових ситуацій, а нескладні завдання допомогли зрозуміти своє місцезнаходження у реаліях сьогодення.

«Прямий діалог між учасниками тренінгу дав можливість бути відвертими зі своїми проблемами та допоміг налагодити кращу комунікацію між земляками. Адже зараз нам – вимушено переміщеним особам – як ніколи потрібно відчувати підтримку, аби не втратити надію і саме завдяки таким тренінгам з неформальним спілкуванням можна повернути віру у завтра», – прокоментувала захід відповідальна за роботу штабу Наталія Степаненко.

Також цього дня спеціаліст з юридичних питань надавав ВПО правові консультації.

Реалізація ініціативи здійснювалася в рамках співпраці Гірської міської військово-цивільної адміністрації та Неурядової організації «Польська гуманітарна акція», яка працює на території Дніпропетровської області з лютого поточного року.

Сподіваймось на продовження започаткованого співробітництва!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь