Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

На цьому тижні близько 1300 внутрішньо переміщених осіб з Луганської області отримали допомогу в гуманітарних штабах Гірської міської військово-цивільної адміністрації

Дата: 12.11.2022 10:04
Кількість переглядів: 284

У Києві ВПО з Луганщини забезпечувалися продуктовими наборами, дитячими памперсами, отримували юридичні консультації та правову допомогу від начальника штабу. Також всі охочі мали можливість отримати консультації від спеціалістів державної служби зайнятості та головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області.

Не зупинялася робота і в інших хабах. Так, у Полтаві відвідувачі отримували продукти харчування, одяг та дитячі підгузки, а також набори для облаштування побуту в рамках співпраці Гірської міської ВЦА з гуманітарним центром Проліска-Полтава, за підтримки UNHCR Ukraine - Aгентством ООН у справах біженців в Україні. Разом з тим, відвідувачі мали змогу отримати психологічну допомогу від ГО «Проліска».

В той же час у Хмельницькому та Корсунь-Шевченківському штабах ВПО з Луганщини продовжили отримувати допомогу у вигляді юридичних та соціальних консультацій, продуктів, одягу та дитячих засобів гігієни. А у Богданівському продовжилася реєстрація ВПО та надання різноманітних консультацій із загальних та соціальних питань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь