Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

В Києві мешканці Луганщини можуть отримати продукти харчування та гігієнічні засоби, в гумштабі також здійснюють прийом юристи, психологи, лікарі та спеціаліст Центру зайнятості

Дата: 01.11.2022 14:18
Кількість переглядів: 236

Працівниками Гуманітарного штабу Гірської міської ВЦА в м. Київ, наразі надається гуманітарна допомога внутрішньо переміщеним особам з Луганщини у співпраці з БФ «Українські Ініціативи» у вигляді кухонних наборів, постільної білизни, теплих ковдр та подушок, наборів гігієни.

Найближчими днями планується видача допомога у вигляді продуктових наборів та дитячих памперсів для ВПО Луганської області, які зареєстровані на її отримання у реєстрі із подальшим інформуванням за телефоном.

Продуктові набори будуть видаватися в порядку черговості реєстрації та з урахуванням надходжень гуманітарної допомоги до штабу.

Крім того, протягом тижня в центрі безоплатно працює низка спеціалістів.

Так, майже кожного дня надається правова допомога з усіх питань – приймають адвокати БФ «ПРАВО НА ЗАХИСТ».

У разі виявлення після консультацій необхідності подальшого юридичного супроводження в органах, установах та організаціях, адвокати фонду гарантують його на безоплатних умовах. Прийом проводиться без попереднього запису.

Крім того, юридична допомога, в тому числі зі складання процесуальних документів, надається безпосередньо у гуманітарному штабі начальником відділу правового забезпечення та кадрової роботи Гірської міської ВЦА, керівником гуманітарного штабу – Віталієм КОВАЛЕНКО.

Також правові консультації надають безкоштовно спеціалісти відділу правового забезпечення та кадрової роботи Гірської міської ВЦА – Олексій РАЗДОЛЬСЬКИЙ (т.097-694-40-96) та Анжеліка АРХИПЕНКО (т.095-142-75-70)

Крім того, в Гуманітарному штабі можна подати документи на отримання грошової матеріальної допомоги (виключно для мешканців Гірської міської територіальної громади). Зразок заяви та перелік документів можна отримати безпосередньо у штабі, за телефоном або електронною поштою. Зауважимо, що Гірська міська ВЦА – єдина в Луганській області, яка розробила та затвердила Порядок надання такої матеріальної допомоги для мешканців своєї громади.

Щосереди здійснює прийом громадян спеціаліст Луганського обласного центру зайнятості – Світлана РЕШЕТНЯК (т.066-772-31-55). Фахівець надає інформаційні та консультаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням, допомагає у пошуку роботи через єдиний портал вакансій. Інформує щодо проєкту «Єробота», через портал «Дія», зокрема, про грантові програми спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності (безкоштовно).  А також консультує в яких навчальних закладах можна здійснювати навчання. Прийом – без попереднього запису.

Щочетверга – психолог Аліна ОБЕРЕМОК, директор Луганського обласного центру соціально-психологічної допомоги (т.066-915-72-00). Прийом – без попереднього запису.

Лікар Сергій ОБЕРЕМОК приймає у штабі ВПО за попереднім записом (т.099-744-1222).

На офіційній сторінці Гірської міської ВЦА у Фейсбуці та на офіційному вебсайті ВЦА постійно оновлюється інформація про роботу Гуманітарних штабів ВЦА, видану протягом кожного дня допомогу ВПО.

Режим роботи штабу: з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 15:00. Субота, неділя – вихідні.

Адреса: м. Київ, вул. Мала Житомирська, 16/3 (біля Майдану Незалежності).

Телефон: +380938868990  

Електронна пошта: law.kadru.gvca@gmail.com

Анкета реєстрації ВПО для подальшого обслуговування в Штабі: https://forms.gle/vGGhsLE3TZhP5dxi7

Телеграм-канал: https://t.me/girskeoficiino

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь