Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Сьогодні керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко відвідав гуманітарний штаб, що у Корсунь-Шевченківському

Дата: 17.10.2022 18:46
Кількість переглядів: 250

Відповідальні за роботу штабу ознайомили керівника з графіком та обсягами роботи хабу, поінформували про види допомоги та консультації, які тут щодня отримують ВПО з Луганщини. Керівник Гірської громади оцінив роботу штабу та поспілкувався з відвідувачами. Разом вони обсудили нагальні проблеми ВПО та можливі шляхи їх швидкого вирішення.

Після відвідування штабу Олексій Бабченко зустрівся з керівництвом Корсунь-Шевченківської міської ради: із заступниками міського голови Сергієм Пустовітом та Михайлом Луценком. В ході робочої зустрічі очільник Гірської громади висловив щиру вдячність за таку необхідну в цей тяжкий час підтримку та наголосив, що спільні зусилля у реагуванні на першочергові потреби забезпечать захист та надання якісної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Нагадаємо, що гуманітарний хаб Гірської громади в Корсунь-Шевченківському працює в рамках Меморандуму про співпрацю та співробітництво між громадами, підписаного сторонами у серпні 2022 року. Тут здійснюється прийом ВПО з Луганщини, яким надається гуманітарна, правова допомога та юридичні консультації. Штаб працює за адресою: Черкаська область, місто Корсунь-Шевченківський, вулулиця Героїв Майдану, 9, з понеділка по п’ятницю з 09 до 13 годин, контактний телефон: +38 099 952 8691.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь