A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Звернення керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексія Бабченка до всіх жителів Гірської громади

Дата: 23.09.2022 12:03
Кількість переглядів: 175

Шановні жителі Гірської міської територіальної громади! Зараз наша область перебуває під окупацією російського агресора. Та це – тимчасово! Незабаром ми з вами повернемося додому, все відбудуємо та продовжимо розвивати нашу громаду і зробимо її економічно привабливою та квітучою!!!

Тому я звертаюся до всіх співгромадян, які зараз знаходяться з тих чи інших причин на окупованій території: не беріть учать у злочинному дійстві – псевдореферендумі, який незабаром організовуватиме окупант!!!

По-перше, Ви убезпечите себе і своїх близьких від передачі персональних даних ворогу, який потім може використати (і скоріш за все – використає) для подальших маніпуляцій та стовідсотково для мобілізації.

Ви повинні розуміти, що такий поспіх із проведенням квазіреферендуму відбувається із-за успішного контрнаступу Збройних Сил України.

Більш того, швидкий референдум під дулом автомата не має під собою ніякого юридичного підґрунтя та порушує усі чинні норми демократичного та міжнародного права, а Міністерство закордонних справ України вже закликало міжнародних партнерів рішуче засудити намір росії провести протиправне голосування, запровадити нові санкції та визнати її державою-спонсором тероризму і лідери західних країн вже заявили, що результати фейкових референдумів не визнають.

ПАМ’ЯТАЙТЕ: ніхто вас не може заставити зробити свій вибір без власної волі, а от за пособництво та колабораціонізм передбачена кримінальна відповідальність.

Жодні псевдореферендуми не зупинять наступ ЗСУ.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій БАБЧЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь