Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Внутрішньо переміщені особи Гірської міської територіальної громади продовжують отримувати гуманітарну допомогу

Дата: 26.08.2022 19:59
Кількість переглядів: 153

Цього тижня від Гірської громади отримало допомогу близько 700 внутрішньо переміщених осіб.

Так, допомога у вигляді продуктових наборів надійшла до майже 200 родин громади через Укрпошту та Нову пошту, стаціонарно ж у Богданівці Павлоградського району її отримало близько 500 осіб. Разом з тим майже 250 осіб протягом тижня отримали консультації з питань, що належать до компетенції Гірської ВЦА. Як завжди, звернення громадян стосувалися реєстрації в Реєстрах громади або перевірки їхніх даних, строками доставлення гумнаборів засобами поштового зв’язку, перерахунку розміру пенсій, виплат різноманітних соціальних пільг, зміни адреси тимчасового проживання, пошуку людини, відновлення документів тощо. Між іншим, на цьому тижні побільшало звернень від наших співгромадян з питання сприяння у придбанні твердого палива (вугілля та дрова), речей побутового вжитку, теплого одягу, канцелярії та комп’ютерної техніки для дітей шкільного віку для участі в онлайн навчанні. Не оминали звернутися до наших «Гарячих ліній» та штабів жителі й інших населених пунктів Луганської області. Всього на цьому тижні до Гірської міської військово-цивільної адміністрації звернулося 105 внутрішньо переміщених осіб з Лисичанської, Сєвєродонецької, Рубіжанської, Сватівської, Новоайдарської, Троїцької та Попаснянської громад. Були, серед іншого, й мешканці Донецької області, які також потребували нашої підтримки та допомоги.

Слід зауважити, що досить значними подіями тижня стали робочі зустрічі керівництва ВЦА з питання започаткування співпраці із представниками Координаційного центру з надання безоплатної первинної правової допомоги та керівництвом Старобільського та Сватівського районних управлінь ГУ ДСНС України у Луганській області.

За підсумками ж проведеної роботи на «Гарячі лінії» та у менеджери на офіційні сторінки Гірської ВЦА надійшло чимало повідомлень зі словами вдячності за підтримку та надану гуманітарну допомогу. А це значить, що на нас розраховують і наша робота дійсно потрібна.

Ми також дякуємо всім, хто звертається до нас! В такий важкий для України час слід підтримувати один одного та надавати допомогу у будь-якій ситуації. Тож, ми продовжуємо працювати заради Вас – наші дорогі мешканці Гірської громади та Луганської області!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь