A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Робота гуманітарних штабів Гірської ВЦА набирає обертів

Дата: 17.08.2022 20:04
Кількість переглядів: 174

Так, протягом останніх трьох днів у гуманітарних штабах Гірської міської ВЦА та на «Гарячих лініях» консультації отримало понад 150 осіб. Питання з якими вони зверталися, були найрізноманітніші. Окрім стандартної реєстрації та перевірки на наявність у Реєстрах громади, громадян цікавило яким чином можна відновити документи, що посвідчують особу, оформити свідоцтво про смерть, якщо особа померла на окупованій території, як студентам отримати підробіток, де і як стати в чергу на житло, яким чином в окремих випадках сплачуватимуться пенсії та соціальні пільги, куди і як ФОП з Луганської області сплачувати Єдиний соціальний внесок (ЄСВ) тощо.

Продовжувалася й видача гуманітарної допомоги. Лише за ці три дні безпосередньо у гуманітарному штабі у Богданівці продуктові набори отримало близько 300 ВПО, що мешкають у Богуславі, Тернівці, Богданівці, Павлограді, Першотравенську. А близько 200 жителів громади, які наразі мешкають у різних областях України, незабаром отримають допомогу через АТ «Укрпошта» та «Нова пошта».

Слід зазначити, що до штабів та на «Гарячі лінії» Гірської ВЦА звертаються не лише мешканці нашої громади. Дуже багато надходить звернень від мешканців Сєвєродонецької, Лисичанської, Рубіжанської, Новоайдарської громад. Всі вони отримують вичерпні відповіді на свої питання, а у разі звернення безпосередньо до штабів – ще й гуманітарну допомогу. Тож, задля розширення можливостей гуманітарних штабів керівництвом Гірської міської військово-цивільної адміністрації лобіюються питання співпраці із міжнародними фондами та громадськими організаціями, такими як ПРООН, «ADRA України», ГО «Клас», БФ «Єдність за майбутнє», БФ «Слов’янське серце», БФ «Проліска», БФ «Янголи спасіння» та іншими.

P.S. Окремо висловлюємо щиру дяку всім, хто звертається до Гірської ВЦА зі словами вдячності! Ми бажаємо всім Вам (і нам) миру, злагоди та, врешті-решт, завершення війни!

Далі буде!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь