Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулось чергове засідання гуманітарного штабу у Богданівці

Дата: 20.07.2022 22:26
Кількість переглядів: 160

Під головуванням керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексія Бабченка відбулось чергове засідання гуманітарного штабу у Богданівці, на якому обговорили ряд важливих питань, що вимагають невідкладного впорядкування.

Зокрема, учасники обговорили вдосконалення системи доставки гуманітарних вантажів, щоб вона була ефективнішою та дієвішою. Важливим елементом в цьому процесі є зворотний зв’язок, обрахунки розподілення та доставки вантажів до отримувачів. Також було вибудовано логістичний алгоритм. Адже зараз всі вимушено переміщені особи Гірської громади, які потребують підтримки, звертаються з приводу інформації по гуманітарним вантажам. Окрім того, очільник Гірської громади зазначив, що зараз кількість гуманітарних вантажів постійно збільшується, тому необхідно вчасно розподіляти та доставляти їх до гуманітарних штабів ВЦА.

«Наше першочергове завдання – це забезпечення мешканців Гірської громади, які перемістилися у більш безпечні райони країни, продуктами, ліками та іншими речами першої необхідності», – зазначив він.

Наразі планується видача гуманітарної допомоги з наступного тижня. Її отримуватимуть жителі громади не лише в Дніпропетровській області, але й за допомогою поштового зв'язку в інших областях України.

Наприкінці засідання керівник Гірської ВЦА подякував злагодженій команді штабу та закликав не знижувати темпів у роботі. Адже від неї залежить добробут жителів Гірської громади, які перебувають у складних умовах воєнних дій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь