Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Гірська міська військово-цивільна адміністрація та Богданівська сільська об’єднана територіальна громада підписали Меморандум про співпрацю у сфері підтримки внутрішньо переміщених осіб

Дата: 20.07.2022 22:25
Кількість переглядів: 376

Відбулася ця подія сьогодні у сільській раді села Богданівка на Дніпропетровщині. В теплій дружній атмосфері керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко та місцевий голова Олексій Грищенко підписали Меморандум про співпрацю та співробітництво. Саме завдяки цьому Меморандуму та звісно ж небайдужості Олексія Григоровича, який весь час проведення на території України повномасштабних бойових дій, опікується проблемами тих, хто у лиху годину залишився сам на сам із труднощами, стало можливим відкриття у Богданівці одного з перших гуманітарних штабів Гірської ВЦА.

Об’єднання зусиль сторін-підписантів сприятиме покращенню підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Дніпропетровської області та у Богданівській сільській громаді зокрема.

Так, ключовими напрямами співпраці є: надання допомоги та захисту постраждалим особам через мережу спеціалізованих служб (мобільні бригади, притулки для постраждалих), побудова комплексної соціальної, психологічної та юридичної системи допомоги, підтримка освітньо-культурних закладів, підтримка та допомога дітям, літнім людям, малозабезпеченим особам, проведення спільних заходів, конференцій, сприяння у забезпеченні гуманітарною допомогою.

Цей перелік невичерпний і буде поступово розширюватися.

Обидві сторони вже зробили значний внесок щодо підтримки внутрішньо переміщених осіб Гірської громади. Підписання ж Меморандуму додасть імпульсу для спільної праці, а дружні, партнерські відносити допоможуть подолати будь-які виклики сьогодення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь