Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

До уваги мешканців Гірської громади

Дата: 12.07.2022 20:44
Кількість переглядів: 148

Зважаючи на зростаючі потреби у допомозі внутрішньо переміщеним особам Гірської громади, відбулася зустріч посадовців Гірської міської військово-цивільної адміністрації та громадських організацій Гірської громади. Проходила вона в онлайн режимі. Основною темою зустрічі стала систематизація даних про різні види фактичної допомоги ВПО.

Учасники зустрічі обговорювали, які саме види допомоги в сьогоднішніх реаліях може надавати Гірська міська ВЦА мешканцям громади, що евакуювалися у більш безпечні місця України. Зокрема, розглядалися питання з розробки логістики по доставці гуманітарної допомоги до різних населених пунктів нашої країни, виокремлення найвразливіших категорій громадян, а особливо дітей, розширення мережі «Гарячих ліній» та питань, з яких консультуватимуть абонентів, можливість надання психологічної підтримки. Окремим блоком обговорювалося питання з реєстрації ВПО у Реєстрах громади та обробки даних, адже до війни у громаді проживало понад 30 000 населення.

За підсумками було прийнято рішення виділити додаткові номери телефонів «Гарячої лінії», максимально активізувати роботу із місцевими органами влади та громадськими організаціями і міжнародними фондами на предмет укладання Меморандумів про співпрацю і взаєморозуміння та найближчим часом розпочинати роботу додаткових гуманітарних штабів.

До речі, завдяки Реєстру про потреби внутрішньо переміщених осіб Гірської міської ВЦА, розміщеному на сторіночці установи у соціальній мережі Фейсбук, будуть формуватися списки перших ВПО з нашої громади для отримання допомоги. Тому: реєструйтеся та пропонуйте зареєструватися, як через Інтернет, так і телефоном «Гарячої лінії», своїм близьким, знайомим, колегам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь