A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Студенти-практиканти набираються досвіду

Дата: 21.02.2022 13:34
Кількість переглядів: 589

В Гірській міській військово-цивільній адміністрації проходять практику студенти юридичного факультету Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля.

Проходження студентами юридичних спеціальностей практики є гарною можливістю для них, як майбутніх правників, визначитись із професійною долею та сформувати враження про місцеве самоврядування.

Гірська міська ВЦА не залишається осторонь в процесі навчання та виховання майбутніх правників та завжди відкрита до співпраці з молодим поколінням.

Основна мета практики – закріплення теоретичних знань та набуття необхідних умінь і навичок, які знадобляться випускникам у професійній діяльності. Фахівці Відділу правового забезпечення та кадрової роботи Гірської міської ВЦА готові ділитися зі студентами знаннями та досвідом, допомагати з вирішенням конкретних завдань та закріпленням практичних навичок.

Начальник Відділу правового забезпечення та кадрової роботи Віталій Коваленко закликав студентів відповідально ставитися до навчання, щоб стати професіоналом у своїй роботі. Також звернув увагу на те, що робота юриста вимагає постійного підвищення власного рівня кваліфікації та побажав успіхів у подальшому навчанні.

Під час проходження практики студенти-правники будуть виконувати практичні завдання, які їм доручатимуть працівники відділу правового забезпечення та кадрової роботи, відвідувати засідання комісій, таким чином знайомитимуться із роботою всієї Гірської міської ВЦА.

Гірська міська військово-цивільна адміністрація сподівається, що досвід, набутий студентами під час практичного навчання, у майбутньому стане їм надійним підґрунтям для професійного зростання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь