A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

ЗАПРОШУЄМО НА УСТАНОВЧІ ЗБОРИ З ФОРМУВАННЯ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ПРИ ГІРСЬКІЙ МІСЬКІЙ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 03.02.2022 10:32
Кількість переглядів: 225

Установчі збори з формування складу Громадської ради при Гірській міській військово-цивільній адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області відбудуться 15 березня 2022 року о 10:00 годині.

Місце проведення установчих зборів: м. Гірське, вул. Центральна, 7.

Реєстрація учасників установчих зборів: з 09:30 до 10:00 год.

ХТО МОЖЕ ПОДАВАТИ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ УЧАСТІ В УСТАНОВЧИХ ЗБОРАХ?

Документи для участі можуть подівати представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, засобів масової інформації (далі – інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку та діють на території громади не менше шести місяців до дати оприлюднення оголошення про формування складу громадської ради.

Інститут громадянського суспільства незалежно від своєї організаційної структури та наявності місцевих осередків (відокремлених підрозділів, філій, представництв, місцевих організацій тощо) для участі в установчих зборах делегує ОДНОГО представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради.

Для участі в установчих зборах ініціативній групі з підготовки та проведення установчих зборів від інститутів громадянського суспільства, подаються наступні документи:

1) заява делегованого представника інституту громадянського суспільства з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», підписана ним особисто;

2) витяг з протоколу засідання керівного органу інституту громадянського суспільства засвідчене печаткою (у разі наявності) з рішенням про делегування кандидата до складу громадської ради відповідно затвердженої форми;

3) біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;

4) копія свідоцтва про реєстрацію інституту громадянського суспільства та/або копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;

5) копію статуту інституту громадянського суспільства.

6) інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років до моменту проведення установчих зборів.

Зразки документів для участі в установчих зборах можна завантажити за посиланням: https://girska-gromada.gov.ua/zrazki-dokumentiv-dlya.../

Склад громадської ради буде формуватися шляхом рейтингового голосування на установчих зборах за представників, які будуть внесені інститутами громадянського суспільства, та які особисто присутні на зазначених зборах.

Приймання пакету документів від кандидатів для участі в установчих зборах припиняється за 10 календарних днів до їх проведення, тобто – до 03 березня 2022 року включно (крім вихідних та святкових днів) в паперовому вигляді за адресою: м. Гірське, вул. Центральна, 7, приймальня керівника, а також на електрону адресу: vca.maksymenko@gmail.com. Контактна особа: Максименко Віктор Володимирович, телефон +38 (073) 3069167.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь