Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Схід і захід разом

Дата: 30.01.2022 13:20
Кількість переглядів: 268

В рамках зустрічі з нагоди Дня Соборності України делегація із Західної України відвала соціально-культурні об’єкти Гірської громади.

Спочатку гостей запросили до Гірської дитячої бібліотеки. Там вони не лише дізналися багато цікавого про новостворену Гірську громаду, але й познайомилися з особливостями життя на лінії розмежування, поділилися досвідом з розвитку громад та отримали тематичні подарунки на згадку про Гірську громаду, серед яких були й сувеніри, які власноруч зробили учні та вчителі Гірського ліцею.

Потім делегація відвідала Золотівський ліцей № 16, де вже понад рік функціонує громадський простір "ХАБчик". Учасники делегації поспілкувалися із директором закладу та педагогами, які є членами громадської організації «Золотий дивосвіт». Голова "Золотого дивосвіту" і водночас завуч закладу Людмила Заїка познайомила гостей з історією створення "ХАБчику", їх творчими доробками та напрямками роботи. Потім учасники зустрічі поспілкувалися на тему життя дітей на прифронтовій території, а наостанок відвідали шкільний музей та класні кімнати.

Символічним в цей день стало й те, що приїзд делегації припав на День пам’яті героїв Крут. Тому учасники делегації, задля вшанування памяті героїв далекого 1918 року, долучилися до покладання квітів до меморіального знаку на честь воїнів, що поклали своє життя за Україну поблизу КПВВ "Золоте", та до пам'ятного знаку захисникам українського народу та української державності у місті Гірське.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь