Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

"Схід і Захід разом" - під таким гаслом пройшла низка заходів в Гірській громаді цими вихідними.

Дата: 30.01.2022 11:42
Кількість переглядів: 187

Розпочалися вони 29 січня робочою зустріччю представників із Західної України, до складу делегації якої увійшли представники Львівщини, Рівненщини, та Луганської області.

Зустрічав гостей - голову Гощанської громади Рівненьскої області Миколу Панчука, голову постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку села Рівненської обласної ради Віктора Щербачука, начальника Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Віктора Острєцова, президента громадської спілки «Асоціація футзалу Луганської області» Юрія Кравченка, начальника управління молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації Антона Волохова та голову громадської організації «В єдності – майбутнє України» Сергія Іванюченко - керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко.

"Всі ми різні, але нас об’єднують спільні цінності, спільні ідеали та прагнення. Це особливо важливо сьогодні, у ці важкі для України часи, коли українці протистоять агресору, що хоче знищити наш народ, - зауважив під час зустрічі очільник громади та зазначив, що всі ми – велика міцна родина: від заходу до сходу, від півночі до півдня, що наша країна єдина і в цьому наша сила.

Після дружнього спілкування господарі та гості вирушили до спортивної зали ВП «Шахта «Гірська» ДП «Первомайськвугілля» та із задоволенням долучилися до відкритого турніру з футзалу «В єдності – майбутнє України» в якості вболівальників.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь