A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Міжнародний Комітет Червоного Хреста (МКЧХ) розпочинає реєстрацію на участь у програмі гуманітарної допомоги на 2022 рік

Дата: 05.01.2022 18:22
Кількість переглядів: 291

Про це йшлося на зустрічі керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексія Бабченка з представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста, що відбулася 5 січня. Захід відбувся за участі заступника керівника, керівників структурних підрозділів, місцевих представників Товариства Червоного Хреста України, волонтерів та громадських об'єднань, які завжди беруть активну участь у міжнародних проєктах.

Відповідно до наданої інформації з 10 січня до 1 лютого 2022 року мешканці міст Гірське, Золоте - 1, 2 та селища Нижнє - 1 можуть подати заявки на участь у таких програмах МКЧХ: розвиток сільськогосподарських та тваринницьких проєктів (від 12 000 грн до 36 000 грн), підтримка малого бізнесу (50 000 грн), програма підготовки до зими (від 8 000 грн до 12 000 грн).

Метою допомоги є покращення умов проживання та матеріального стану постраждалих від збройного конфлікту домогосподарств. Дізнатися більше про вимоги для участі в проєкті та як подати заявку можна за посиланням:

http://ua.icrc.org/2021/12/28/grants_sev_2022_1_ukr/

Слід зазначити, що цілі й завдання МКЧХ мають виключно гуманітарний характер і полягають у тому, щоб захищати життя й гідність людей, які постраждали через збройні конфлікти та інші ситуації насильства, і надавати їм допомогу.

Керівництво Гірської міської ВЦА висловлює вдячність та повагу Міжнародному Комітету Червоного Хреста за постійну підтримку та внесок у розвиток громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь