Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Про адміністративний збір

Дата: 04.01.2022 17:52
Кількість переглядів: 417

У зв'язку з прийняттям Закону України "Про державний бюджет України на 2022 рік" (далі - Закон) СХІДНЕ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М.ХАРКІВ) (далі - Управління) звертається з наступним.

Відповідно до абзацу першого частини першої статті 36 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань" (зі змінами) (далі - Закон про реєстрацію) за державну реєстрацію справляється адміністративний збір у розмірі встановленому Законом про реєстрацію.

Адміністративний збір та плата за надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі - Єдиний державний реєстр) справляються у відповідному розмірі від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленому законом на 1 січня календарного року, в якому подаються відповідні документи для проведення реєстраційної дії або запит про надання відомостей з Єдиного державного реєстру, та округлюються до найближчих 10 гривень.

Відповідно до частини четвертої статті 7 Закону з 1 січня 2022 року встановлено розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб у розмірі 2481 грн.

У зв'язку з вищевикладеним фахівці Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) надали інформацію про адміністративний збір за проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та адміністративний збір за проведення державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців на 2022 рік.

Додаток 1: Інформація про розміри адміністративного збору у 2022 році, який справляється за надання адміністративних послуг, що надаються Східним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Харків) у сфері державної реєстрації громадських формувань (з 01.01.2022).

Додаток 2: Інформація про розміри адміністративного збору у 2022 році у сфері державної реєстрації громадських формувань, який справляється за надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (з 01.01.2022).

Додаток 3: Реквізити для сплати адміністративного збору у сфері державної реєстрації громадських формувань у Луганській області (з 01.01.2022).

Додаток 4: Реквізити для сплати плати за скорочення строків у сфері державної реєстрації громадських формувань у Луганській області (з 01.01.2022).

Додаток 5: Реквізити рахунків для сплати адміністративного збору за надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у сфері державної реєстрації громадських формувань у Луганській області (з 01.01.2022).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь