A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

У власність комунального підприємства «Гірський комунальник» Гірської міської ради передано машину для гідродинамічного прочищення труб з причепом

Дата: 20.12.2021 11:30
Кількість переглядів: 173

16 грудня у власність комунального підприємства «Гірський комунальник» Гірської міської ради передано машину для гідродинамічного прочищення труб з причепом.

Така техніка вкрай необхідна громаді, адже з часом каналізаційні колодязі і труби засмічуються. Відкладення від стічних вод осідають на стінках труб, зменшуючи їх пропускну здатність. Основним методом відновлення пропускної здатності каналізаційної мережі та профілактики утворення осаду є її періодичне професійне очищення за допомогою спеціальних установок.

Нове обладнання допоможе прочищати труби зі складними поворотами. Установка дозволяє видалити із трубопроводу всі забруднення. Крім того, такий метод безпечний для навколишнього середовища, адже під час очищення не використовуються жодні хімікати.

Передача комунальному підприємству нової техніки стала можливою завдяки ініціативі ГО «Будемо удосконалювати місто Гірське», яка ініціювала відповідний проєкт та подала його на розгляд Данській раді у справах біженців (DRC). DRC профінансувала закупівлю обладнання в рамках «Програми економічного розвитку східної України», що підтримується урядами Швейцарії та Великої Британії.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь