A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко взяв участь у спільній нараді віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук та голови Луганської обласної держа

Дата: 14.12.2021 08:16
Кількість переглядів: 226

«Почавши працювати на посаді Віце-прем’єра-Міністра з питань тимчасово окупованих територій, я дуже задоволена співпрацею з місцевими владами Донецької, Луганскої та Херсонської областей. Бачу справжнє партнерство між центральною та місцевою владами. Зрештою прискорений розвиток економіки Донбасу можливий тільки за умови злагодженої спільної роботи місцевої та центральної влади. Тільки так ми зможемо створити в регіоні клімат для збільшення інвестицій та створення нових робочих місць» - звернулась до учасників заходу Ірина Верещук.

Серед питань, які порушили керівники громад перед віце-прем’єркою, значне навантаження на місцеві бюджети через компенсацію витрат на безкоштовне харчування дітей переселенців. Зокрема, вони попросили розглянути можливість надавати субвенції на компенсацію з держбюджету.

Також до Ірини Верещук лунали питання щодо зведення будинків для осіб, що мають статус внутрішньо переміщених осіб, залучення донорів на їх зведення, роботу КПВВ в області, розміщення фортифікаційних споруд на приватних територіях землевласників тощо.

«Я ініціюю виїзне засідання Кабміну, аби всі гострі питання адресувалися безпосередньо до профільних міністрів. Ми не можемо вирішувати місяцями проблеми, які накопичились на Луганщині роками. Сподіваюсь, що за підтримки Прем’єр-міністра України, ми зможемо у 2022 році провести саме такий захід на Луганщині», - підбила підсумки наради Ірина Верещук.

У свою чергу очільник Луганщини Сергій Гайдай наголосив: «Робоча поїздка Ірини Верещук в Луганську область – це не номінальна подія. Вона цікавиться реальним станом справ у нашому регіоні й шукає шляхи до розв’язання гострих питань. У нас вже є домовленість пріоритезувати істотну більшість проблем, від тих проблем на вирішення яких знадобиться великий строк до тих, що можна вирішити дерегуляцією. У нас з Віце-прем’єр-міністром України є повне взаємопорозуміння у вирішенні всіх нагальних питань Луганщини».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь