A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

07 грудня в Гірській міській військово-цивільній адміністрації проведено засідання робочої групи з розробки стратегії цивільного захисту населення Гірської громади

Дата: 07.12.2021 17:30
Кількість переглядів: 229

До складу робочої групи, на якій головувала виконуюча обов’язки керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Інна Деміденко, увійшли заступники керівника, керівники структурних підрозділів установи, представники міжнародної неурядової організації «Філія ACTED», правоохоронці та рятівники.

Члени робочої групи ознайомилися з проєктом стратегії цивільного захисту та обговорили її сильні і слабкі сторони, а також опрацювали можливості та загрози, які в перспективі можуть виникнути. Наразі у стратегії зазначені такі напрямки як: розуміння ризику лих та катастроф, вдосконалення організаційно-правових рамок управління ризиками лих, інвестиції в заходи із зниження ризику лих та підвищення готовності до лих для забезпечення ефективного реагування тощо.

Також під час засідання члени робочої групи вносили до стратегії корективи і пропозиції. Відтак, найбільш цікавими стали пропозиції щодо встановлення камер відеоспостереження для відстеження небезпек в екосистемах удосконалення системи збирання та поводження з твердими побутовими відходами, будівництва місцевої системи оповіщення та оснащення радіозв’язком населених пунктів громади.

Слід зазначити що, розробка стратегії відбувається представниками організації ACTED в рамках реалізації проєкту «Зменшення ризику катастроф та вразливості населення в Східній Україні», який фінансується в рамках гуманітарної допомоги Європейського союзу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь